تشبیه دولت نهم به كابینه رجایی ظلم به آن بزرگوار است
حجتالاسلام سیدهادی خامنهای گفت: شهید رجایی هم به قانون پایبند بود هم به اسلام و هم به اصول اخلاقی؛ شبیه دانستن این دولت به كابینه شهید رجایی در واقع ظلم و ستم به آن شهید بزرگوار است. حجتالاسلام سیدهادی خامنهای دبیركل مجمع نیروهای خط امام در ارزیابیهایش، عملكرد دولت نهم را در آستانه انتخابات دهم تشریح كرد.او درباره مناظره تلویزیونی اخیر معتقد است: موسوی را به عنوان مردی متدین، صادق، متواضع، دلسوز و در عین حال قاطع و مسلط به مسائل كشور میشناسم؛ اما برخوردهای احمدینژاد كه به جای استدلال فقط بزرگان كشور را به باد تهمت گرفت نیز در اثبات حقانیت موسوی بیتاثیر نبود. گفت و گوی هادی خامنهای را با قلم می خوانید. ارزیابی كلی شما از عملكرد دولت نهم در حوزه مبارزه با رانتخواری و مفاسد اداری در دولت طی 4سال گذشته چیست؟ با توجه به اتفاقاتی كه در این چند سال افتاده میتوان این دولت را به كابینه شهیدرجایی تشبیه كرد؟احمدینژاد از زمان تبلیغات انتخاباتی خود شعار مبارزه با رانتخواری و مفاسد اقتصادی داده و پس از تصدی ریاست جمهوری نیز فقط همان شعارها را تكرار كرده است.او از این شعارها به عنوان ابزاری برای پوشانیدن معایب خود و دولتش بهره برده.او وعده داد كه به زودی نام رانتخوران و مفسدان را فاش خواهد كرد.ولی تاكنون فقط تهدید كرده ولی به طور تلویحی همه دولتمردان گذشته را متهم كرده است.این كار دخالت در ماموریت قوه قضائیه و خلاف قانون است و اصولا از حوزه مسوولیت رئیس جمهوری خارج میباشد.رییس جمهور وظیفهاش عمل به قوانین مجلس است.ضمنا شبیه دانستن این دولت به كابینه شهیدرجایی در واقع ظلم و ستم به آن شهید بزرگوار است.شهیدرجایی هم به قانون پایبند بود هم به اسلام و هم به اصول اخلاقی و مهمترین نقاط تفاوت این دو دولت با یكدیگر در همین ضوابط نهفته است.
امروز مسوولیت اخلاقی و شرعی دولت نهم نسبت به مردم در قبال وعدههای عمل نكردهاش چیست؟
یكی از مهمترین وظایف هر دولت آن است كه به قانون عمل كند و به مردم وعده ندهد ولی اگر وعده داد حتما به آن عمل كند.اگر عمل نكرد از نظر شرعی و اخلاقی محكوم است؛ چرا كه خلف وعده كاری است بر خلاف شرع و اخلاق.علاوه بر این باعث از میان رفتن اعتماد مردم به مسوولین میگردد و برای مردم نشانهای از ضعف و ناتوانی دولت نسبت به انجام وظایف قانونی، و طبیعی است كه یك دولت ضعیف و ناتوان و غیرمتخصص به كار ملت نمیآید. نقاط تفاوت دولت نهم با حضور آقای احمدینژاد و دولت شهید رجایی چه هستند؟ آیا استدلال آقای احمدینژاد برای حذف سازمان مدیریت و برنامهریزی كشور مبنی بر الهامگرفتن از شهید رجایی در اوایل انقلاب را موجه میدانید؟حذف سازمان مدیریت یكی از مهمترین نشانههای فرار دولت از قیود قانونی و معلول تمایل آنها به خودكامگی در همه كارهاست و یكی از اسناد زنده قانونگریزی دولت است كه در تاریخ ماندگار خواهد بود.نسبت دادن چنین كاری به شهید رجایی، از طرفی نشانه عجز از استدلال و منطق و از طرف دیگر نشان گستاخی در تهمت زدن به شهیدان است. به نظر جنابعالی علت اصلی كماقبالی و پشتكردن عدهای از حامیان قدیمی احمدینژاد در انتخابات پیش رو به ایشان و پشیمانی آنان در دفاع از عملكرد این دولت چیست؟قانونگریزی این دولت و زیر پا نهادن اصول اخلاقی و عدم رعایت چارچوبهای قانون و شرعی و اخلاقی و عدم موفقیت در انجام وعدهها و تزلزل مدیریت و تعویض و جابهجایی مدیران و صدها مساله دیگر باعث شده است كه بسیاری از حامیان رئیس جمهور فعلی در انتخابات امسال از وی حمایت نمیكنند.
در شرایط فعلی، شور و نشاط در مردم زائدالوصف است؛ مصاحبهها، سخنرانیها و نوشتهها و برنامههای مهندس موسوی و روشنگریهای حامیان وی، مردم را دگرگون كرده و احتمال انتخاب موسوی را در همان مرحله اول بسیار بالا برده است.شرط لازم برای موفقیت، شركت همه مردم در انتخابات است و شرط كافی و مهم آن است كه مردم نظارت خود را بر روند انتخابات مورد تاكید و توجه قرار دهند و كمیته صیانت از آرا بسیار سختگیرانه عمل كند و مردم را در جریان تخلفات قانونی مجریان قرار دهد.هم اكنون مهندس موسوی گل سر سبد كاندیداهاست و پیشاپیش همه آنها قرار دارد.البته جز این هم انتظار نبوده و نیست.تاییدات الهی، سوابق درخشان و مدیریت نمونه و صداقت و پاكدامنی و تخصص وی، او را در جایگاه مقبولیت و محبوبیت مردمی قرار داده است.ان الذین امنو و عملو الصالحات سیجعل لهم الرحمن ودا نهایتا نظر شما در مورد مناظره اخیر؟ مهندس موسوی را به عنوان مردی متدین، صادق، متواضع و دلسوز و در عین حال قاطع و مسلط به مسائل كشور میدانم.البته برخوردهای آقای احمدینژاد كه به جای استدلال فقط بزرگان كشور را به باد تهمت گرفت نیز در اثبات حقانیت موسوی بیتاثیر نبود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر