محمد هاشمی رفسنجانی از اعضای شورای مركزی حزب كارگزاران سازندگی و مسوول كمیته اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت نظام كه خود چندی عهده دار ریاست سازمان صدا و سیما بود ضمن انتقاد از عملكرد این سازمان در نحوه پوشش دادن سخنان افرادی كه توسط رئیس جمهور نسبت هایی به آنان به طور ناروا داده شده است، مناظره احمدی نژاد با میرحسین موسوی را نوعی فرار روبه جلوی رئیس جمهور فعلی عنوان می كند و معتقد است كه بر زبان آوردن برخی سخنان و نسبت دادن تهمت هایی به برخی افراد از سوی وی بیانگر اینست كه او می داند در انتخابات ریاست جمهوری دهم پیروز نخواهد شد.
مشروح گفتگوی اختصاصی برادر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس مجلس خبرگان رهبری از نظر شما می گذرد.
***
آیا سخنان احمدی نژاد در مناظره موسوی تناسبی با جامعه اسلامی داشت یا خیر؟
به نظرم در جامعه اسلامی برای هركاری محدودیتها و ارزشهایی قائلیم، جامعه اسلامی شرایط خاصی دارد و ارزشهای خاصی در آن باید دنبال شود كه یكی از موارد مهم آن حفظ كرامت انسانها است. اگر انسانهایی در جایی غایب باشند و حضور نداشته باشند، هیچكس اجازه ندارد نسبت های ناروا و تهمت بزند حتی اگر نسبت هایی كه به آن فرد می زند در ست باشد.
در باره مناظره احمدی نژاد و موسوی و اتفاقات آن باید گفت كه چون اسامی اشخاص متفاوت در آن برده شد و نسبتهای ناروا به آنها داده شد، این موضوع در فقه اسلامی تهمت به افراد محسوب می شود و از معاصی و گناهان كبیره است، گناه كبیره هم حد دارد و بر اساس دستورات اسلامی این حد باید به صورت تعزیر بر فرد جاری شود. در جامعه اسلامی حاكم شرع و دادستان و قضات و به اصطلاح مدعیالعموم مسوول حفظ حیثیت افراد هستند و نباید اجازه بدهند كه نسبت به افراد هتك حرمتی صورت بگیرد، اگر كسی بر خلاف این موضوع عمل كرد باید بر او حد جاری كنند كه این برخورد باید از سوی حاكم شرع صورت گیرد، این جهت شرعی قضیه بود كه بر اساس آن میتوان گفت: این مناظره هیچ تناسبی با جامعه اسلامی نداشت.آن هم در انظار بیش از 40 میلیون بیننده.
از نظر سیاسی در پیش گرفتن شیوه خاص از سوی رئیس جمهور در مناظره با میرحسین موسوی چگونه ارزیابی می شود؟
اصولاً در پیش گرفتن این روش از سوی رئیس جمهور نوعی فرار رو به جلو بود.چون احمدی نژاد می داند براساس نظرسنجیها بازنده انتخابات است و میرحسین برنده انتخابات خواهد بود و این موضوع را مراكز نظرسنجی و حتی حامیان احمدی نژاد هم می دانند، فرار رو به جلو كرد. او می خواست بدون طرف شدن با موسوی، طرفین خود در انتخابات را آیت ا... هاشمی رفسنجانی، دولت قبلی و سه كاندیدای فعلی معرفی كند. اگر بازنده انتخابات بود، عنوان كند كه به هاشمی، خاتمی و سه نفر دیگر باخته و اگر در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شد، بگوید كه علی رغم طرف شدن باهاشمی، خاتمی و سه كاندیدای دیگر؛ انتخابات را برده است.این نوعی فرار رو به جلو نوین است؛ یعنی احمدی نژاد می خواهد در هر صورتی خود را پیروز انتخابات معرفی كند.
به نظر شما، دلیل نسبت دادن كارگردانی انتخابات ریاست جمهوری به آیت ا... هاشمی رفسنجانی از سوی احمدی نژاد چه بود؟
نكته مهم این است كه احمدی نژاد در مناظره خود با میرحسین موسوی با دادن نسبت های ناروا به رئیس مجلس خبرگان او را كارگردان انتخابات معرفی كرده است، یكی دیگر از توهین های رئیس جمهور این است كه گفته سه كاندیدای دیگر با برنامهریزی و حمایت آقای هاشمی وارد عرصه انتخابات شدهاند؛ یعنی به گونه ای برخورد كرده كه این سه بزرگوار گوش به فرمان آیت ا... هاشمی هستند.تمام تلاش احمدی نژاد این بود كه زمینه ای درست كند تا شكست و یا پیروزی خود را به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت دهد.به این ترتیب كه انتخابات فعلی را پرده سوم انتخابات 84 دانسته است و همانطور كه در سال 84 با توزیع شبنامه و تخریب علیه هاشمی پروژه پیروزی خود را به ثمر رساند، حال با استفاده كامل از رسانه ملی قصد تخریب آیت ا... هاشمی را دارد. اما اینكه چرا احمدی نژاد دولتهای قبلی را فاسد خوانده و دولت نهم را دولت صالح دانسته است در فرهنگ عامه ما می توان اینگونه آن را تعبیر كرد: "فردی دزدی كند و با سر و صدا و فرار كردن دیگری را دزد بخواند تا بتواند از مهلكه رهایی یابد. " اگر در كشوری تفكیك قوا وجود دارد، رئیس قوه مجریه نمی تواند حتی اگر دادگاه حكم به مجرم بودن یك نفر بدهد نام او را آن هم در رسانه ملی اعلام كند.اگر فردی برای رسیدن به مقاصد سیاسی به دیگران اتهام بزنداز نظر شرعی مرتكب گناه كبیره شده است و باید حد بر آن فرد جاری شود
چگونه افرادی كه از آنها در مناظره 13 خرداد نام برده شد، باید از خود دفاع كنند؟
این افراد خواستهاند كه از خود دفاع كنند اما آقای ضرغامی، رئیس رسانه ملی اعلام كرده كه تا بعد از انتخابات این موضوع در رسانه ملی مطرح نمی شود.شرایط به گونه ای شده كه حتی بعد از نماز جمعه این هفته تهران عده ای علیه آقای هاشمی شعار میدادند.اینكه رئیس رسانه ملی بگوید تا بعد از انتخابات اجازه دفاع نمیدهیم كسی كه در یك مناظره تلویزیونی نسبت های ناروایی به وی وارد شده، بیاید و از خود دفاع كند، نشان می دهد كه معلوم نیست گرداننده این بازی كیست.اما آنچه مهم است این است كه باید به افراد بر اساس شرع حق دفاع از خود داده شود.این مثل بازی ای است كه عده ای در انتخابات سال 84 شبنامه آن را انجام دادند و ما شكایت كردیم اما قوه قضائیه گفت بعد از انتخابات به آن رسیدگی می كنیم كه آقای هاشمی با گذشت از آن موضوع عنوان كرد كه به خدا شكایت كرده است.اینكه كسی ناجوانمردانه مورد هجمه قرار بگیرد و شرایط برای دفاع فراهم نباشد نشان دهنده حاكم شدن اندیشههای ماركسیستی در جامعه است كه بر اساس آن هدف وسیله را توجیه میكند.ولی متاسفانه امروز شاهد آنیم كه این رفتار بنام اخلاق اسلامی در جامعه ما توسط رئیس قوه مجریه اجرا میشود و عده زیادی از افراد و رسانههای گروهی با آن همراهی میكنند كه از نظر اسلامی پذیرفته نیست.قوه قضائیه باید حافظ حقوق شهروندی در جامعه باشد.اگر تعرضی به حریم خصوصی دیگران صورت گرفت این مستوجب احقاق حقوق است كه نشان میدهد حقوق شهروندی زیر پاگذاشته شده است. ارزیابی شما از سخنان رئیس جمهور در مناظره با میر حسین موسوی به خصوص در متهم كردن دولت های قبلی چیست؟
تناقص در گفتههای احمدینژاد كه از سویی دولتهای قبلی را متهم به سازش با آمریكا میكند و از طرفی میگوید در دولتهای قبلی آمریكا ده بار آماده حمله به ایران بود، مشهود بود. آمریكا بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همواره دشمن نظام بوده و قصد حمله به ایران را داشته است.این موضوع بر هیچكس پوشیده نیست.اما وقتی آقای احمدینژاد میگوید از زمانی كه من رئیسجمهور شدم آمریكا دست از حمله نظامی برداشته این دو معنی دارد: لابد یا آمریكا عوض شده یا بنه بر تعبیر امام، ما عوض شدهایم.خوب طبیعی است كه لابد رئیس جمهور فعلی ویژگیهای دارد كه در از دست رفتن ماهیت انقلاب اسلامی و فراهم كردن مقدمه براندازی آن مشهود است.بدین ترتیب این فرض پیش می آید كه آمریكا در حال حاضر یك نماینده در ایران دارد و نیازی به حمله به كشورمان و دادن هزینه در این راستا نمیبیند.
عملكرد دولت نهم را در پیگیری اندیشه های امام و پیگیری اهداف انقلاب چطور می بینید؟
موضوعی كه در عملكرد دولت نهم میتوان به آن اشاره كرد انحراف از اندیشههای اسلامی و مكتب اهلالبیت است در صورتیكه كشور ما باید الگوی یك جامعه اسلامی باشد.شرایطی در آن به وجود آمده كه آمریكا بر این اساس دست از حمله نظامی برداشته است.یعنی ما نهتنها پیام انقلاب را نتوانستهایم به دیگر كشورهای جهان منتقل كنیم.بلكه مردم خودمان را در تعارض با اندیشههای اسلامی و مكتب اهلالبیت قرار دادهایم.
دلیل رئیس جمهور برای بیان اینكه آمریكا در دولتهای قبلی قصد حمله به ایران را داشته، اما در این دوره نه تنها هیچ علاقه ای به حمله به ایران ندارد، بلكه آماده گفت و گو است را چه می دانید و نظر شما در این باره چیست؟
در مقایسه شرایط فعلی با گذشته باید گفت كه آمریكا علاقهمند است كه ایران كشوری مصرفی باشد همانطور كه قبل از انقلاب شاهد این موضوع در كشور بودیم.بعنوان مثال در سال 82 و 83 با اقداماتی كه در دولت سازندگی و دولت آقای خاتمی صورت گرفت.مردم ما جشن خودكفایی گندم را برگزار نمودهاند ولی امروز شرایط به گونهای است كه ما باید بیش از 8 میلیون تن گندم وارد كنیم.این یعنی برگشتن به زمان هویدا و زمانی كه كشور كاملاً مصرفی بود.این موضوع مورد علاقه آمریكاست.در زمینه دیگر اقلام وارداتی و مصرفی هم شرایط به همین گونه است.مثلاً ما سال گذشته 116 هزار تن سیبزمینی وارد كردیم در حالیكه پیش از این كشور ما هیچ نیازی به واردات سیبزمینی نداشت.برخلاف رویه سابق سال گذشته كشور ما به وارد كننده حبوبات مبدل شد.از سوی دیگر نفت را به صورت نسیه به سریلانكا دادیم و در ازای آن چای را وارد كردیم كه محصولات چای كشاورزان ما را در انبار باقی گذاشته و باعث بیكار شدن كشاورزان ما شده است.در موضوعات میوه و مركبات نیز همین شرایط را شاهد هستیم.در گذشته ما شاهد واردات سالیانه 150 تا 160 هزار تن شكر به كشور بودهایم در صورتیكه طی سه سال گذشته حدود 5 میلیون تن شكر وارد كشور شده است كه این موضوع باعث بیكاری چغندركاران و كارخانههای تولید شكر و قند در كشور شده است.حالا ما نمیخواهیم بگوییم كه سلطان شكر چه كسانی هستند.این موضوع را باید دولت بگوید.
در موضوع صنایع نیز اكثر كارخانههای صنایع ما در حال تعطیلی و یا ورشكست شدهاند و نرخ بیكاری در استانهایی مثل كرمانشاه، آذربایجان غربی و همدان بین 28 تا 30 درصد رسیده است.
عملكرد دولت نهم در حوزه تعامل با روحانیت را چطور می بینید و آیا طرح سخنانی همچون هاله نور و. . .در این ارتباط تاثیر گذار بوده است یا خیر؟
در دولت احمدینژاد متاسفانه شاهد آنیم كه خرافات زیادی شكل گرفته و نسبتهای ناروایی بعضاً به امام زمان (عج) برای مدیریت جهان داده میشود.اینجا این سوال مطرح است كه براساس نظر شیعه در حكومت حضرت مهدی جهان پر از عدل و داد میشود.اما نسبت دادن ظلمهایی كه در جهان امروز صورت میگیرد به مدیریت جهانی امام زمان (عج) كار ناروا و نادرستی است.از طرفی هم بحثهایی همچون هاله نور را مطرح میكنند كه طرح این موضوعات از سوی رئیسجمهور اسلامی ایران غلط است.یا مسائلی همچون موضوع پالیزدار پیش میآید كه قضییه شوخی نبود بلكه میخواستند با اینگونه اقدامات روحانیتی كه عامل پیروزی انقلاب و تداوم آن و زنده نگهداشتن اندیشههای امام خمینی(ره) است را از بین ببرند و به روحانیتی كه همیشه در انقلاب حضور داشته اند، هتك حرمت كنند كه الحق قوه قضایییه به درستی جلوی این اقدام را گرفت.خوب وقتی این برنامهها در داخل كشور به صورت بهتری انجام میشود چه نیازی است كه آمریكا نیروهای خود را مستقر كند تا این اقدامات را انجام دهد.بنابراین میتوان گفت كه دلیل دستبرداشتن آمریكا از حمله نظامی اینست كه كارهایی كه در دوره نهم ریاست جمهوری از نظر اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، صورت گرفته است مطلوب نظر آنهاست.بصورتیكه كشور وابسته میشود، خرافهپرستی در جامعه رواج پیدا میكند، استفاده از مواد مخدر و قرصهای روانگردان بیشتر و بیشتر میشود.نرخ طلا تا حدود دو برابر افزایش مییابد.بیكاری و تورم به شدت بالا میرود و وعدههای امام و رهبری و انتظار مردم از جامعه اسلامی محقق نمیشود.وقتی خلاف حركت انقلاب عمل میكنیم دیگر نیازی به حمله آمریكا نیست.
آیا پاسخ رئیس جمهور درباره دارایی وزیر كشور كافی بود؟
در مناظره تلویزیونی میرحسین موسوی و احمدینژاد سوالی درباره وزیر كشور مطرح شد كه اشاره به تناقض سخنان رئیس جمهور درباره این موضوع خالی از لطف نیست.آقای احمدینژاد میگوید: ایشان یعنی وزیر كشور فعلی از سرداران دوره جنگ بوده كه در دولت آقای هاشمی و خاتمی كار اقتصادی كرده و پولدار شده است.در سال 84 كه آقای محصولی بعنوان یكی از وزرای كابینه به مجلس معرفی میشود عنوان میكند ثروت وی 17 میلیارد تومان است.اما در سال 87 كه مجدداً به عنوان وزیر كشور پیشنهادی به مجلس معرفی میگردد.بررسیهای مجلس نشان میدهد كه او 300 میلیارد تومان دارایی دارد.یعنی طی 16 سال ثروت آقای محصولی 17 میلیارد تومان بوده است.اما در طی 3 سال فعالیت دولت نهم دارایی 17 میلیاردی او تبدیل به 300 میلیارد تومان میشود.این جامعهای است كه رانتخواری را از سوی دولت برای نزدیكان خود در موضوعاتی همچون ارز، نفت، و واردات باز گذاشته است.چون در سالهای گذشته بین 58 تا 65 میلیارد دلار واردات داشتهایم كه در دوران آقایان هاشمی و خاتمی شاهد نصف این واردات هم به كشور نبودهایم.اینكه چه كسانی از این رانتها سود بردهاند معلوم نیست یعنی باید گزارشی از سوی دولت درباره واردات ارائه شود كه متاسفانه این كار صورت نگرفته است.دولت نمیخواهد مشخص كند كه چه كسی از رانتهای وارداتی استفاده كردهاند اما قطعاً همین افراد نزدیك از این امتیاز سود بردهاند.این شرایط هم به این دلیل در مناظره موسوی و احمدینژاد حاكم شد كه كسی از رئیس دولت فعلی حسابكشی نكند و احمدینژاد با فراری رو به جلو درباره دیگر موضوعات ژست انقلابی و صالحانهای به خود بگیرد.
سیاست خارجی دولت نهم به خصوص در برقراری رابطه با كشورهای جهان در 4 سال گذشته چگونه بود؟
در حال حاضر خانوادههایی در تهران و شهرستانها داریم كه از كمترین امكانات اولیه زندگی برخوردار نیستند اما متاسفانه شاهد آنیم كه در دولت نهم نزدیك به 9 میلیارد دلار یعنی 900 میلیارد ریال به دیگر كشورها از جمله سریلانكا، افغانستان، بولیوی، لبنان، ونزوئلا، جزیره 170هزار نفری سنتوینسنت، كومور، كنیا، آلبانی، كنگو، تاجیكستان، اكوادور و. . .به صورت وام یا كمك بلاعوض كمك میشود.كه اگر حتی یك میلیارد دلار این مبلغ برای حاشیهنشینان كشور خودمان هزینه شود بهتر است.چه ضرورتی دارد كه با وجود نیازمندی مردم كشورمان به كشورهایی كه عموماً از اقمار آمریكا هستند و صهیونیستها از آنها حمایت میكنند غیر از چند كشور دولت و رئیس جمهور به حمایت از آنها بپردازد.اینها مسائلی است كه رئیس دولت نهم باید به آن پاسخ دهد.اما صلاح دیدند كه با ساختن جوی علیه افراد شناخته شده نظام ازجمله آقایان ناطق، خاتمی و هاشمی درگیری را ایجاد كرده و از پاسخ به این موضوعات فرار كنند.نتیجه این میشود كه به همین خاطر درگیریهایی تحت تاثیر سخنان رئیسجمهور به وجود می آید.این كار یعنی درست كردن جوی آشفته و پاشیدن تخم نفاق و كینه در كشور و اقدام علیه امنیت ملی، در صورتیكه رهبر معظم انقلاب میفرمایند كسی كه جو را در شرایط فعلی بهم بزند یا نادان است و یا غافل.
سئوال من اینست كه آیا بیان حرفهایی كه باعث تشنج در شرایط فعلی انتخابات میشود و جامعهی آرام را متشنج میكند، درست است؟ كار به جایی رسید كه روز پنجشنبه عدهای میخواستند در جماران تظاهرات كنند اما آیتا. . .هاشمی رفسنجانی اجازه این كار را به آنها نداد.قطعاً سود این سخنان رئیسجمهور را كسانی جز بیگانگان نخواهند برد. این كار رئیس جمهور یعنی اینكه قیصریه را به خاطر دستمالی به آتش كشیدن.آقای احمدینژاد میداند كه دیگر رای مردم را ندارد اما میخواهد به هر قیمتی حتی با هتاكی رای مردم را جذب كند.من نمیدانم كسی كه میخواهد حافظ مردم باشد، آیا باید كاری كند كه تشنج در جامعه حاكم شود.
با توجه به بی سابقه بودن نسبت دادن چنین كارهایی به شخصیت های نظام، فكر نمی كنید كه اینگونه رفتارهامنصوبین به امام و رهبری را زیر سوال ببرد؟
در حال حاضر آیت ا. . .هاشمی رفسنجانی، رئیس مجلس خبرگان رهبری و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام است و سوابق 60 ساله انقلابی وی بر هیچ كس پوشیده نیست، ایشان در این سال ها همواره با امام خمینی(ره) همراه بوده است و امام راحل در خصوص شخصیت آقای هاشمی جملاتی را هم گفته اند كه آقای هاشمی مترادف با نهضت است و " هاشمی زتده است چون نهضت زنده است"؛ اما به یك باره فردی پیدا می شود كه یك همچین آدمی را مورد هجمه همه جانبه قرار می دهد، اما به چه قیمتی باید این كار صورت بگیرد؟ حتی در زمان معاویه هم كسی حاضر نبود به این قیمت مسئولیت بگیرد.وقتی فردی عكس ناموس دیگری را برای كسب رای جلوی میلیون ها نفر می گیرد، این نمی تواند كار درستی باشد؛ یعنی اگر دیگران ناموس او را جلوی دیگران مطرح كنند، آیا آقای احمدی نـژاد خوشش می آید؟ متاسفانه ایشان هیچ حریمی را دیگر باقی نگذاشتهاند و حتی از مطرح كردن ناموس رقیب خود به قیمت رای آوردن نمیگذرد.آیا چنین فردی میتواند نماینده مردم جمهوری اسلامی ایران باشد؟ آیا این اخلاق یك رئیسجمهور مسلمان است؟ همه میدانند كه بالاخره قدرت به هیچ كس وفا نمیكند كه بخواهیم برای رسیدن به آن دست به چنین كارهایی بزنیم.آقای احمدی نژاد برای ماندن خود بر اریكه قدرت در چهار سال آینده واقعاً به خاطر یك دستمال در حال به آتش كشیدن قیصریه است كه حتی در جوامع كمونیسم و ماركسیسم هم شاهد چنین رفتاری نیستیم.نمونه بارز آن اینست كه در انتخابات ریاست جمهوری آمریكا نه نامزدها بلكه رسانهها جملهای را درباره دختر معاون یكی از كاندیداها نوشتند اما مردم در واكنش به آن به شدت اعتراض كردند و اعلام نمودند كه حق ندارید برای كسب رای به زندگی خصوصی دیگر افراد وارد شوید.
میتوان گفت كه این مناظرهای بین آقایان موسوی و احمدینژاد نبود بلكه این مناقشهای با دین و ارزشهای انقلاب بود كه اندیشههای امام و شهدا را به چالش كشید.این كار شكستن مرزها در جامعهی اسلامی بود.آقای ناطق فردی است كه حدود 40 سال است ایشان را میشناسم.او همیشه در خدمت اسلام و انقلاب بوده است.اگر چنین فردی فاسد است چرا به عنوان رئیس دفتر بازرسی رهبر معظم انقلاب انتخاب شده است تا مچ دیگران را بگیرد.سخنان رئیسجمهور این معنا را میداد كه همه از بالا تا پائین فاسد هستند و یك نفری كه معلوم نیست از كجا آمدهاست صالح است.
خانواده آیت ا... هاشمی رفسنجانی و خود ایشان چه واكنشی در قبال سخنان رئیس جمهور از خود نشان داده اند؟
فرزندان آیتا. . .هاشمی رفسنجانی در واكنش به سخنان رئیس جمهور بیانیهای دادهاند و اعلام نمودند كه بخش قضایی این موضوع را بعد از انتخابات پی گیری خواهند كرد.دلیل این كار هم اینست كه آقای احمدینژاد به دلیل شكایت فرزندان آیتالله هاشمی رفسنجانی دوباره مظلومنمایی نكند.رئیس مجلس خبرگان رهبری هم بیانیهای دادهاند تا براساس آن در اسرع وقت در رسانه ملی حضور یافته و به اتهامات ناروایی كه از سوی رئیس جمهور به ایشان نسبت داده شده پاسخ دهند.اما متاسفانه رسانه ملی اعلام كرده است كه این موضوع بعد از انتخابات ریاست جمهوری پی گیری خواهد شد تا جاییكه كه بنده مطلعام آیت ا. . .هاشمی رفسنجانی، آقای احمدینژاد را در مراسم سالگرد ارتحال امام دیدند و خطاب به وی گفتهاند كه چرا اینقدر درباره من دروغ گفتهای كه آقای احمدینژاد اظهار كرده است دروغ نگفتهام و آقای هاشمی در باره سخنان او به 3 مورد اشاره كرده است.اول اینكه طرح موضوع امیرعبدالله از سوی احمدینژاد و نسبت دادن صحبت هاشمی رفسنجانی با وی كذب محض است.دوم اینكه آقای هاشمی اعلام كرده نه تنها كارگردان انتخابات ریاست جمهوری دهم نبوده بلكه طرح این موضوع از سوی رئیس جمهور فعلی نوعی توهین به كاندیداهای بزرگواری همچون آقایان میرحسین موسوی، مهدی كروبی و محسن رضایی است.چون حتی بعضی از آنها بعضاً در مورد كاندیداتوری خود با آیت ا. . .هاشمی مشورتی هم نداشتهاند.سومین موضوعی كه آیت ا... هاشمی خطاب به احمدینژاد مطرح كرده اینست كه تهمتهای مشابهی در دوره قبل انتخابات ریاست جمهوری در مورد فرزندان ایشان مطرح شده است كه قوه قضائیه به صراحت اعلام كرده است كه این تهمت ها صحیح نیست.در این لحظه احمدینژاد سكوت كرده است و آقای هاشمی از آیتا. . .هاشمی شاهرودی خاسته است كه اگر احمدینژاد حرفهایش را پس نگیرد و جبران نكند قوه قضائیه میبایست موضوع را پی گیری كند.
نتیجه ای كه شما از بیان این سخنان گرفتید چیست؟
اساساً با توجه به اینكه در دهه چهارم با نسل سومی مواجه هستیم كه كمتر نسبت به اندیشههای امام و آرمانهای انقلاب اطلاعات دارند و وظیفه مسوولین و دلسوزان نظام اینست كه آنها را با این موارد آشنا كنند اما وقتی احمدینژاد همه افراد انقلابی را فاسد میخواند در اصل انقلابیون را به نسل سوم اینگونه معرفی میكند.و این موضوع بزرگترین ظلم و تهمت به انقلاب و انقلابیون است و در این فضای فعلی كه شاهد تهاجم فرهنگی هستیم نباید نسل سومی كه با مبارزین و موضوعات انقلاب آشنا نیستند با تردید نسبت به گذشته مواجه كنیم این موضوع جوانان ما را در ادامه مسیر انقلاب دچار یاس و ناامیدی میكند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر